Ремонт iPhone

Зламався айфон? Не проблема! Наші фахівці відремонтують пристрій незалежно від складності поломки.

✅ Як відбувається процес ремонту?

MacZone радить всім власникам iPhone звертатися до нас для професійного та швидкого ремонту вашого улюбленого пристрою. Наш сервісний центр гарантує вам якість обслуговування та використання лише оригінальних компонентів для заміни пошкоджених частин.

Ціни послуг

Чистка динаміків

500 грн.

Діагностика iPhone

500 грн.

Заміна камери (робота + вартість камери)

800 грн.

Заміна дисплея(робота + вартість дисплея)

1000 грн.

Заміна кабелю на зарядці Magsafe 2 500 грн.
Заміна батареї(робота + вартість акумулятора) 500 грн.
Заміна задньої кришки (робота + вартість кришки)

1000 грн.

Якщо не знайшли потрібну вам послугу, ви можете спитати нас, чи зможемо ми вирішити вашу проблему.

📱 Чому ми?

Професіоналізм

Наша команда складається з досвідчених фахівців, які мають глибокі знання в галузі ремонту техніки Apple. Ми здатні вирішити широкий спектр проблем, від невеликих несправностей до складних випадків.

Швидкість та ефективність

Ми розуміємо, наскільки важливий для вас є ваш iPhone, тому ми пропонуємо швидкі та ефективні рішення. Багато ремонтів виконуються в той же день, щоб ви могли повернутися до своїх справ якнайшвидше.

Оригінальні комплектуючі

Ми використовуємо лише оригінальні запчастини, щоб забезпечити оптимальну продуктивність та тривалість роботи вашого iPhone. Ваша довіра дуже важлива для нас, і ми гарантуємо якість кожного проведеного нами ремонту.

Доступні ціни

Ми пропонуємо конкурентоспроможні ціни на всі наші послуги ремонту. Безперечно, вартість залежить від конкретного виду робіт, але ми завжди стараємося забезпечити доступні та прозорі ціни для наших клієнтів.

Гарантія якості

Ми надаємо гарантію на всі проведені роботи та використані запчастини. Це є нашим зобов'язанням перед вами, і ми завжди готові вирішити будь-які питання чи проблеми, що можуть виникнути після ремонту.

Наші послуги:

  • Заміна екрану та дисплея
  • Ремонт камери та мікрофону
  • Відновлення роботи акумулятора
  • Ліквідація водяних пошкоджень
  • Виправлення проблем з заряджанням
  • та багато іншого.

Не відкладайте ремонт вашого iPhone на потім! Звертайтеся до нас, і ми гарантуємо якісне виконання робіт та повернення вашого пристрою в ідеальний стан. Довірте свій iPhone професіоналам!

FAQs

Як дізнатися вартість ремонту мого iPhone?

Вартість ремонту залежить від конкретного виду поломки. Зверніться до наших фахівців або завітайте до нашого сервісного центру для безкоштовної консультації та оцінки.

Скільки часу займає ремонт iPhone?

Багато ремонтів виконується в той же день. Точний термін залежить від характеру поломки та доступності запчастин. Ми робимо все можливе для того, щоб ви могли повернутися до свого iPhone якнайшвидше.

Чи використовуєте ви оригінальні запчастини?

Так, ми використовуємо лише оригінальні запчастини для ремонту iPhone, щоб гарантувати якість та тривалість роботи вашого пристрою.

Чи можливий ремонт iPhone після впадіння у воду?

Так, ми спеціалізуємося на відновленні пристроїв, пошкоджених водою. Звертайтеся до нас якнайшвидше, щоб ми могли розпочати роботу над відновленням вашого iPhone.

Чи надаєте ви гарантію на ремонт?

Так, ми надаємо гарантію на всі проведені роботи та використані запчастини. Це гарантує вашу спокійність після відновлення пристрою.

Які види ремонтів ви виконуєте крім заміни екрану?

Наші послуги включають заміну екрану, ремонт камери, заміну акумулятора, відновлення після водяних пошкоджень, виправлення проблем з заряджанням та багато інших видів ремонтів.

Потрібна допомога?

  • +38 (066) 420-75-38
  • Messenger
  • Telegram
  • support@maczone.com.ua

Підпишіться на нас